Hej!

Vi är en liten designstudio med ett mål i sikte.

Att göra webb & grafisk design tillgängligt för dig.

Vi tror på att bygga nära relationer till våra kunder är avgörande för att leverera bra innehåll och ge bättre kundservice.

© 2017 PixelKingdom.se of Sweden

PIXEL KINGDOM

ett familjeföretag med flera års erfarenhet från större designstudios. Vi valde dock att “go small” då det hjälper oss att vara trogna vår övertygelse om att finnas där för våra kunder

LÅT OSS FIXA DET!

Vi började jobba med webbdesign på grund av den frustration vi kände från att läsa om och om igen

 "Bygg din webbplats på 5 minuter, enkelt och gratis”. Detta är inte alls sant."

Getting serious

Många väljer bort att finnas på webben då det känns för svårt, dyrt eller de vet inte hur de ska gå till väga. Andra gör sin hemsida “gratis på fem minuter” och upplever sedan stor frustration för att det inte blev som de ville och de vet inte hur de ska fixa det. Det vill vi ändra på!

...Därför började vi vår resa mot att skapa webb och grafisk design från ett mänskligt perspektiv - lätt att förstå, tillgängligt och prisvärt.

Vi vill att du ska känna att du har en partner i oss, att vi är här för att hjälpa. Framför allt, att du kan lita på oss så att du kan fokusera på din verksamhet och göra det du älskar mest medan vi tar hand om resten.

Sist men inte minst har vi en fantastisk grupp av vänner och kollegor som är redo att samarbeta med oss vid behov i projekt som kräver andra färdigheter som foto, musik, 3D, video etc.

OSS

Fede

Grafisk Designer

 

Jag är grafisk designer/ web designer och självlärd inom en hel del nördiga grejer.

 

Jag älskar mitt jobb, min familj och barn, även kär i Norrlands natur. Dock inte lika mycket i mörkret.

VI ÄR

Ewa

Administration & Säjl

 

Jag är personen på andra sidan luren.

Så, jag är den första röst du kommer höra.

 

Jag älskar att resa till nya platser, spendera tid med min familj och spela musik. Du kan höra mig spela och sjunga (här) om du känner dig äventyrlig!